Forside   |   Information   |  Kontakt   |  Om os
Op til 5 års Totaldækning
uden selvrisiko!
Her er nogle eksempler på hvad forsikringen dækker:

Udgifter til reparationer
Nyt tilsvarende produkt ved totalskade
Transport af TV til/fra værksted
Funktionsfejl
Pixelfejl i skærm eller display
Dækker bærbart udstyr i hele verden
Hændelige uheld
Hvis du taber produktet
Hvis du spilder væske
Skærmbrud i PC eller mobiltelefonen
Overspænding, lyn eller vandskade
Skader der afhjælpes ved rensning
Indbrudstyveri i hele verden

Kort reparationstid!
Vi har 6 skadebehandlere der sidder klar til at hjælpe
dig hvis uheldet er ude. Når du anmelder en skade online
behandler vi sagen indenfor 2 dage.
Cookies



Privatlivs- og cookiepolitik

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser og genkendes af hjemmesiden ved tilbagevendende besøg og gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

Cookies på vores site
Når du besøger vores hjemmeside eller en af vores undersider modtager du automatisk en eller flere cookies. Hvis du ikke ønsker dette, kan du se mere her http://minecookies.org/cookiehandtering, for at få en vejledning om, hvordan du helt eller delvist undgår at modtage cookies og sletter de cookies, der ligger på din harddisk.

Hvad sker der hvis jeg kun accepterer session cookies:
Ingenting! Du kan anvende vores hjemmeside fuldt ud selvom du kun accepterer session cookies.

Hvad sker der hvis man slet ikke accepterer cookies:
Så kan du ikke bruge vores hjemmeside fuldt ud. Her er nogle eksempler på hvad du kan og ikke kan hvis du slet ikke accepterer brugen af cookies.
- Du kan fortsat læse informationer på vores hjemmeside
- Du kan fortsat se produkter, priser og andre relateret informationer
- Du kan ikke logge ind
- Du kan ikke lægge ordrer
- Du kan ikke lægge produkter i kundevognen

Uanset hvilken type af cookies du vælger at acceptere skal du gøre det til en vane at logge ud når du forlader en hjemmeside (dette gælder dog ikke, hvis du har valgt automatisk login).

I hvor lang tid opbevares cookies?
Cookiens levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookie forsvinder så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 24 måneder fra sidst, at du har besøgt den pågældende hjemmeside, at cookies opbevares på din computer. Du kan til enhver tid selv slette cookies på din computer. Se vejledning ved at klikke her http://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvordan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Hvis du klikker her http://minecookies.org/cookiehandtering, får du en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser. Vi gør opmærksom på, at ovenstående link har opstillet en vejledning for langt de fleste browsere, men enkelte vil ikke være nævnt. Hvis du har en browser, der ikke er nævnt i linket, beder vi dig gøre os opmærksomme på dette, hvorefter vi vil kontakte FDIM om at få tilføjet denne. Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke F1 på din pc. Søg efter "cookies".

Hvad bruges cookies til på vores hjemmeside(r)?
Anvendelse af cookies gør det muligt, at informationer fra dit besøg på hjemmesiden bliver gemt og opbevares til næste gang, du besøger siden fra samme computer. Vores system opsamler information via cookies. Det giver os viden om hvordan brugere benytter sig af hjemmesiden. Vi indhenter bl.a. oplysninger om, hvor mange besøgende vi har og hvilke sider der vises mest. Vi bruger oplysningerne til at forbedre brugervenligheden på vores hjemmeside.
Vi bruger også cookies til nogle af vores services, f.eks. beregning af priser og til at logge ind på siden, så vores system kan vide hvem der logger ind og f.eks. gemme dine login data til næste gang du besøger vores hjemmeside. Endelig bruger vi også cookies til at holde styr på, om du f.eks. har sagt nej til nyhedsbreve, benyttet en rabat- eller kampagnekode, tidligere har anmeldt en skade eller beregnet priser på hjemmesiden.

Tekniske cookies
På vores hjemmesider er der elenmenter, som afhænger af cookies for at virke på den måde, du forventer. For at du kan have et overblik over, hvad der præcis sker, har vi lavet følgende gennemgang:

Personalisering

Sikkerhed

Funktionalitet

Tredjeparts cookies
Vores hjemmesider benytter til tider 3. parts services f.eks. i forbindelse med reklamekampagner. Disse services bruger som hovedregel også cookies. Du kan vælge at afvise 3. parts cookies i din browser, ved at følge dette link http://minecookies.org/fravalg.
Disse cookies bruges, dels af vores reklamesystem til at holde styr på, at du ikke får vist den samme reklame igen og igen, og dels til at forsøge at vise dig reklamer, der har relevans for de sider, du har besøgt.
Derudover kan vi bruge 3. parts cookies til at lave statistik over dine besøg på vores hjemmesider. I sådan tilfælde bruger vi cookien til information om hvilke sider du besøger og hvor lang tid du er på siderne. Her bruger vi bl.a. systemer fra Google Analytics.
Endelig bruger vores integration mod Facebook cookies. Eksempelvis til at holde styr på om du er logget ind på en af vores tjenester.

Personhenførbare oplysninger
Personhenførbare oplysninger afgives aldrig til tredjepart, og vi indsamler aldrig personhenførbare oplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger f.eks. når du tegner en forsikring, anmelder en skade eller tilmelder dig nyhedsbreve eller deltage i eventuelle undersøgelser med mere.

Brug af personoplysninger
Personoplysninger bruges først og fremmest til at gennemføre et køb eller en service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af vores hjemmesider. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vores produkter, services og teknologi.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som vi har registreret om dig, skal du rette henvendelse til vores kundeservice pr. mail, telefonisk eller pr. brev. Hvis der er registreret forkerte data / oplysninger om dig, eller hvis du har indsigelser, kan du gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmesider.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Websitets ejer
USG DANMARK, CVR nr. 18850508.
Telefon 70 210 410
E-mail: post@usgdanmark.dk

Har du spørgsmål til os vedrørende vores anvendelse af cookies er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Men vi gør opmærksom på, at vi ikke yder specifik support/hjælpe til dig med hensyn til, at slette cookies fra din computer.















Alle vores forsikringer
Dette site benytter cookies. Ved at bruge sitet accepterer du dette.  Læs mere                        OK


Mobiler Kameraer TV & Hi-Fi IT udstyr Hvidevarer Dækninger Information







iPhone Spejlrefleks kamera LCD TV Apple Macbook Vaskemaskiner Vores dækninger Betal om 14 dage
Smartphone Pocket kamera LED TV Apple iMac Komfur Forsikringsbetingelser for: Betal i 3 afdrag
HTC mobil Video kamera Plasma TV Bærbar PC Tørretumbler Mobiltelefoner Handelsvilkår
Samsung Galaxy Kamera alle øvrige 3D TV iPad Apple Køleskab IT produkter Spørgsmål og svar
Samsung mobil   TV alle øvrige Tablet alle øvrige Køle-fryseskab Radio - TV produkter Køb i udlandet
Nokia mobil   Hi-Fi anlæg Stationær PC Opvaskemaskiner Foto udstyr Persondatapolitik
Mobiltelefon alle øvrige   Projektorer Printere Ovne til indbygning Hvidevarer Om cookies
    Spillekonsoller Scannere Kogeplader   Skadebehandling
    iPod Projektorer Fryseskabe   Klagemulighed
    Hi-Fi produkter Stationær Apple Hvidevarer øvrige    

Mobilforsikring.dk ejes af USG DANMARK - STAMHOLMEN 175 - 2650 HVIDOVRE - TELEFON 70 210 410 - POST@USGDANMARK.DK

USG Danmark er en dansk forsikringsagent virksomhed etableret i 1995. Vi er den førende udbyder af produktforsikringer på internettet med stor viden og erfaring indenfor vores felt. Vi tilbyder forsikring til; Bærbar computer herunder Apple Macbook, Tablet PC og iPad, mobiltelefoner herunder iPhone og andre Smartphones, TV, Hi-Fi, Foto- og Videokamera samt hvidevarer. Vores forsikringstilbud gælder både for privatpersoner, virksomheder og offentlige institutioner. Vi markedsfører endvidere produktforsikring under følgende brands: Mobilforsikring, Totalforsikring, Serviceforsikring, EDB forsikring og All-risk forsikring. Copyright USG DANMARK since 1995.